En mann, en far, han skal

Når hele uken går til hverdagslige gjøremål som levering av unger i barnehagen, underholdning av minstemann og litt husarbeid imellom dette, er det godt for husfar og ta seg tid til å trene.

Sist uke fikk jeg så å si trent doble økter ettersom madammen var hjemme og kunne ha minstemann som ikke begynner i barnehagen før i august. Fredagen ble dog en hviledag ettersom damen jobbet dagtid mens jeg skulle jobbe sent på kvelden.

Og få kroppen i gang med noen herlige treningsøkter gir jo bare mer overskudd til og springe med ungene. Jeg skal selvfølgelig innrømme at tilskudd av vitaminer, mineraler og energidrikk ved navnet argi+ toppet med to kopper kaffe hjalp litt på den tidlige lørdagen.  

Dagen før hadde jeg tatt på meg en vakt fra 21 til 02 selv om jeg ble frarådet av min bedre halvdel som kjenner meg så godt og vet at en mann som meg med lite søvn kan fort ha en dårlig dag, og dette er jo dumt når du er alene med ungene lørdagen men jeg skulle så jeg sa jeg skal.

Jeg kan kort sagt si det sånn at jeg med hånd på hjerte kan påpeke denne dagen som en av mine aller beste og minneverdige i løpet av livet.

Vi stod opp rundt 7tia, stelte oss og spiste frokost før vi gikk opp til lekerommet og satt der en stund og lekte med alle lekene. Et koselig rom fikk plutselig sollys inn vinduet og ut kunne man observere en skyfri himmel med lite vind?.woow det kan jeg ikke huske sist jeg opplevde her i regionen?..VI MÅ UT tenkte jeg.

Mens jeg gjorde klar matpakke og baggen jeg skulle ta med var ungene utenfor og lekte, hun eldste på 3 fikk i ansvar og passe lillebror så han ikke sprang ned mot veien. For en jente, for en ansvarsfull person som tok tak i situasjonen da minstemann gikk i retning bilveien (en stolt far kunne observere fra vinduet).

Etter mye frem og tilbake fikk jeg tilslutt satt ungene i bilen litt over 10 og satte fart mot en barnehage i nærområde med en kjempefin uteplass. Her ble vi en god stund og lekte og styrte på uten klaginger, sytinger eller ei kranglinger?.alle var gode venner og alle lo godt og lekte godt ilag.

Fikk i oss lunsj og reiste videre mot byen for å titte litt på båtene ved kaia og folkelivet som alltid dukker opp så fort det er noen varmegrader og solen hilser pent på.

Her fikk dog guttungen en liten hvil mens jeg og den lille frøkna mi gikk rundt og tittet in butikkvinduer, tittet på menneskene, lo og hadde en fin prat om alt og ingenting før reisen bar av sted til deres mors arbeidsplass på vei hjem for nå var dagen over. Den var tydeligvis over for mange for da vi satt i bilen og ventet var det plutselig rolig bak der, det viste seg at jentungen hadde sovnet. Det tar på og være ute en hel dag og leke mye så da fant jeg ut at vi skulle avslutte en fantastisk dag med film.

Når vi snakker om lek kan det vel nevnes at jeg føler dette innlegget ble et dårlig forsøk på og leke at jeg er flink til og skrive og formulere meg. Hadde jeg vært det ville dere forstått hvor fantastisk denne dagen var og hvor mye den betydde for meg.

Det er ikke ofte ting flyter slik det gjorde denne dagen, for begge ungene hørte på meg, de var i det lekne hjørnet, ingen sure miner eller klaginger og da hadde jeg ingen grunn til å telle til ti, tusen ganger. Alt ble jo dessuten ennå bedre når solen skinte, byen var fredfull og preget av sommer og lekeplassen var helt tom så vi hadde hele område og boltre oss på. For en ubeskrivelig dag, for en minneverdig dag, så takknemlig jeg var og er for at mine unger er dem de er og tilslutt sist men ikke minst så rørende og observere de små snakke, le og springe sammen.

Jeg kan ikke huske, huske sist jeg hadde en så fantastisk dag som dette. 

2 kommentarer

bloggare på icedaniel.se

21.03.2017 kl.14:17

Mycket bra skrivit !

godtid

22.03.2017 kl.22:19

bloggare på icedaniel.se:

Takk :)

Skriv en ny kommentar

godtid

godtid

30, Oslo

www.sunn-pappahobby.no Følg meg på instagram: sunn_pappahobby

Kategorier

Arkiv

hits